Updaten van uw bestaande waterbed.

Door de jaren heen zijn er verschillende uiteenlopende modellen waterbedden aangeboden en verkocht. Vaak echter is de winkel waar u uw bed kocht gesloten of bestaat de fabrikant van uw waterbed niet langer.

Door onze samenwerking met vele fabrikanten kunnen wij voor uw bestaande waterbed vaak passende onderdelen vinden en aanbieden.

Vele verdelers opteren om u een volledig nieuw bed te verkopen.  Soms is dit de enige oplossing, maar in vele gevallen kunnen we meerdere onderdelen van uw bestaande waterbed gaan hergebruiken waardoor het voor u voordeliger zal uitkomen.

In principe kunnen we elk onderdeel van uw waterbed apart vervangen.

Watermatrassen

Watermatrassen voor schuine of rechte softsides zowel met fiber alsook met foamstabilisatie zijn mogelijk.

Covers

Elk model en merk waterbed heeft zijn eigen cover.  Ook hier kunnen we steeds een alternatief aanbieden.

Softsides

Softside waterbedden zijn rondom voorzien van schuimbalken.  Door gebruik gaan deze vervormen of verzakken.  In vele gevallen kunnen we deze apart vervangen.

Verwarmingselementen

Een waterbed is steeds aangenaam warm, tenzij het verwarmingselement stuk is natuurlijk.  Wij werken met carbon verwarmingselementen met analoge of digitale bediening.

De veiligheidsvoering

Bij lekkage van de watermatras zorgt de veiligheidsvoering er voor dat het water niet uit uw bed kan.  Belangrijk dus dat deze zeker geen scheurtjes heeft.  

De sokkel

De sokkel van uw waterbed bestaat standaard uit een gesloten plint, maar kan ook voorzien worden van schuiven, groot of klein en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Informatie?

Wenst u informatie betreffen bepaalde onderdelen of wenst u een afspraak om uw waterbed te bekijken, stuur dan een mailtje op onderstaand adres.

info@h2obedding.be

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring het best mogelijk te maken. Door op eender welke link te klikken accepteer je onze cookie policy. Lees meer.

Created with
Mailchimp Freddie Badge
Facebook icon
Instagram icon
Email icon

© 2020 H2Obedding