H2O Onderhoudsproducten

Zesmaandelijks conditioner toevoegen aan uw watermatras is aan te bevelen.  Voor waterbedden met een grote ééndelige watermatras hebben we flacons van 250ml.  Heeft uw waterbed twee aparte watermatrassen dan kan u best de flacons van 125ml gebruiken.  Zo kan u eenvoudig de juiste hoeveelheid per watermatras toevoegen. 

Voor de behandeling van het vinyl van uw watermatras hebben we de Vinylclean 250ml.  Deze flacon is voorzien van een verstuiver om zo het product éénvoudig op het oppervlak van uw watermatras aan te brengen.  De vinylclean reinigt en beschermt uw vinyl tegen uitharding.


AKVA Onderhoudsproducten

Voor onze klanten met een AKVA waterbed verdelen wij ook de AKVA produkten.  Heeft u een waterbed met een grote ééndelige watermatras dan moet u de AKVA Long Life conditioner 380ml zesmaandelijks toevoegen.  Heeft u twee aparte watermatrassen dan moet u aan elke watermatras jaarlijks een flacon toevoegen.  Met de AKVA Vinylwash kan u het oppervlak van uw watermatras reinigen.  Deze reiniger  beschermt ook de vinyl tegen uitharding.  De AKVA Guard Crème 125ml is een voedende crème die zorgt dat het vinyl van de matras zeer soepel blijft.


Probleemoplossers

Heeft u een probleem met constante luchtvorming in uw watermatras of heeft de matras een onaangename geur dan hebben we volgende producten die een oplossing kunnen bieden.

De Bubble Sorb is een poeder dat aan de watermatras moet worden toegevoegd en werkt tegen luchtvorming.  Een volledig busje voor een ééndelige matras of wanneer u twee watermatrassen heeft kan u de hoeveelheid poeder verdelen.

De Aquashock is een product te gebruiken bij een stinkende watermatras.  De volledige dosis per watermatras toevoegen.  Veertien dagen na toevoeging en op voorwaarde dat de geur volledig weg is moet u terug de nodige conditioner toevoegen aan de behandelde watermatras.