U heeft interesse in een kwalitatief waterbed maar bent niet zeker of dit wel iets voor u is?!

Wij plaatsen een premium waterbed bij u thuis op proef.


Ons testbed is 180 breed en 210 lang, opgebouwd op een stevige sokkel en voorzien van een 4-delige bodemplaat zodoende we dit in elke woning eenvoudig kunnen installeren.

De bodemplaten zijn voorzien van gestoffeerde ondersteunende profielen en rechte softsides en is afgewerkt met een deluxe cover voor extra comfort.

We voorzien ook steeds een uitwasbare ademende PU-beschermer om het waterbed hygienisch en proper te houden.

Het testbed heeft steeds twee aparte watermatrassen waarvan u de stabiliteit vooraf kiest in de toonzaal.

We bieden keuze uit 4 verschillende stabilisatieniveaus.

 

 

Ons testbed is en blijft een testbed.

  Hiermee bedoelen we dat u niet na enkele weken moet beslissen of u dit bed al dan niet wil behouden.  Goed bevonden of niet, we komen dit testbed na de proefperiode steeds terug ophalen.

Blijkt dat een waterbed toch niet uw ding is, dan halen we het testbed terug op en stopt hier het verhaal.

Bent u na de testperiode echter overtuigd van het slaapcomfort van het waterbed, ook dan komen we het bed terug ophalen, maar maken wel terug een afspraak in de toonzaal om uw nieuwe waterbed volledig te gaan samenstellen naar uw wensen.

Zo heeft u keuze van model, afmeting, kleur, hoofdbord, ingewerkte schuiven, enz... en belangrijk, u koopt en ontvangt dan ook een volledig nieuw gepersonaliseerd waterbed!!

 


Hoe gaat dit praktisch in zijn werk?

1.  U neemt telefonisch of via mail contact met ons op voor een afspraak in de toonzaal.

2.  In de toonzaal kan u alvast de verschillende stabilisatiemogelijkheden uittesten en bepalen we welke matrassen we in het testbed gaan voorzien.

3.  We maken een afspraak voor plaatsing van het testbed bij u in de woning.

4.  We komen het testbed plaatsen volgens de gemaakte afspraken.

5.  Twee weken na plaatsing nemen we contact met u op om te informeren naar uw bevindingen.

  • 5.1. U bent overtuigd van het comfort van een waterbed, dan zitten we opnieuw samen in de toonzaal en stellen we uw nieuwe waterbed volledig samen naar uw wensen.  
  • 5.2. Blijkt dat een waterbed toch niet uw ding is dan komen we het waterbed terug ophalen. 

6.  Wanneer uw nieuwe waterbed afgewerkt is komen we dit bij u thuis plaatsen.


Wat is het kostenplaatje?

Voor de installatie bij u thuis van ons testbed rekenen wij een borg.  Bent u na de proefperiode van twee weken niet overtuigd van het comfort van een waterbed en gaat u niet over tot aankoop dan komen wij het bed terug ophalen .  U krijgt binnen de 7 dagen een terugbetaling van de borg  min €250,00 dewelke wij dan aanrekenen voor de plaatsing van het testbed. 

Opteert u om na de testperiode over te gaan tot aankoop van een waterbed dan krijgt u een volledige terugbetaling van de borg.   In dit geval rekenen we u dus geen kosten voor het geplaatste testbed.

Besluit u na de testperiode dat een waterbed niet uw ding is maar u koopt wel bij ons een volledige boxspring of een combinatie bedkader/lattenbodem/matras, ook dan nemen we de kost van de plaatsing van het testbed op ons.