• VERKOOP - ONDERHOUD - VERHUIS - REPARATIE
  • Webshop - Gratis verzending vanaf €50!!

Over H2Obedding

 

Eind 2007 startte H2Obedding zijn activiteiten.  De eerste jaren waren we hoofdzakelijk een service bedrijf.  Levering, plaatsing, onderhoud, verplaatsing , verhuis en herstellingen van waterbedden waren de hoofdactiviteit.  Dit rechtstreeks voor particuliere klanten maar vooral voor andere slaapcomfortzaken die een beroep deden op onze kennis en diensten.

Door de jaren heen kregen we meer en meer particuliere klanten die gebruik maakten van onze diensten.  Hierbij kregen we regelmatig de vraag of wij hen ook konden verder helpen met een nieuwe watermatras,  cover of andere zaken.  De eerste jaren stuurden wij deze klanten vaak door naar onze collega's vermits wij deze service zelf niet aanboden.  

In december 2011 zijn we dan zelf gestart met het verkopen van waterbedden en onderdelen.   In eerste instantie was dit hoofdzakelijk met de toenmalige Belgische fabrikant TTI dewelke vooral bekend was voor de waterbedden van Stretchtop, Sleepline en Sumo.  Vermits wij echter op de baan bij onze klanten in contact komen met vele uiteenlopende merken en modellen zijn we door de jaren heen met vele andere toeleveranciers een samenwerking aangegaan.  Op deze manier kunnen we voor bijna elk waterbed vervangonderdelen aanbieden, ook voor merken of modellen dewelke niet langer bestaan.  

Vandaag de dag kunnen we u dus een ruim assortiment van waterbedden en waterbedonderdelen aanbieden.  Ook voor alle aanverwante onderdelen zoals matrasbeschermers, hoeslakens, donsdekens, hoofdkussens, nachtkastjes, bedbanken, enz... kan u bij ons terecht.

De volgende stap zetten we nu in 2023 met deze vernieuwde website met in aanvulling een nieuwe webshop.  In eerste instantie kunnen hier alle onderhoudsproducten aangekocht worden maar ook reeds een uitgebreid pakket hoeslakens, matrasbeschermers, donsdekens, enz...  De bedoeling is om in de toekomst deze webshop zeker te laten evolueren en het gamma uit te breiden.  

En wat brengt de toekomst?!?  Het is onze droom om een mooie testruimte in te richten met verschillende waterbedden waar we u na afspraak kunnen ontvangen en waar u kan  komen proefliggen en uw droombed kan samenstellen.  Hopelijk kunnen we op korte termijn deze droom verwezenlijken.  We werken er achter de schermen alvast aan.   

Elke dag opnieuw trachten we al onze klanten op een kwalitatief hoogstaande manier verder te helpen.  Is het voor een herstelling, de aankoop van een nieuw bed, de verplaatsing van uw bestaand waterbed of gewoon telefonisch advies voor om het even wat, wij trachten steeds voor u klaar te staan.  Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats.