De aankleding van uw waterbed.

Beschermers en hoeslakens

Hieronder alvast enkele beschermers en hoeslakens uit ons aanbod. Verder kan u bij ons het volledige Bella Donna en Bella Gracia gamma verkrijgen. Voor elk bed kunnen we zo de perfecte beschermer en passend hoeslaken aanbieden.

Bella Donna Clima Molton.

Deze beschermer is gemaakt van 82% Tencel. Het ligoppervlak bestaat uit 100% Tencel voor een optimale vochtregulatie. Hoekhoogte van 40cm en rondom voorzien van een elastiek voor een perfecte pasvorm.

Deze beschermer wordt plastiekvrij verpakt, beter voor het milieu!!

Satinesse Air Silver beschermer

Hightech molton met 3D-structuur. Door de op afstand gebreide onder- en bovenzijde van deze beschermer ontstaat een permanente luchtbuffer onder het lichaam waardoor vocht niet kan ophopen en de temperatuur wordt gereguleerd. Het Tencel ligoppervlak heeft een vochtafwerende afwerking waardoor transpiratie niet in de matras kan doordringen. Zilverionen zorgen voor hygiëne en frisheid.

Bella Donna Jersey hoeslaken

Gemaakt van 97% hoogwaardig langvezelig katoen en 3% elastan, super gekamd en verrijkt met Aloë Vera en zijdeproteïnen. Uniek zwaar, ondoorzichtig jersey. Perfecte pasvorm en rondom voorzien van een elastische band. Kreukvrij.

Bella Donna hoeslakens zijn verkrijgbaar in 54 kleuren

.

.

.

Dekbedden

Echte ganzendons of een synthetisch dekbed

Hieronder alvast enkele dekbedden in ons assortiment maar u kan bij ons het volledige aanbod van Ducky Dons en Castella verkrijgen. Zo hebben we voor iedereen een passende oplossing.

Castella Clima Balance Winter

Dit unieke dekbed met 100% Mazurische ganzendons is voorzien van ventilatiestroken voor een optimale vochtregulatie. Dit is het optimale dekbed in combinatie met een waterbed!!!

Castella Agena Winter

Dit synthetisch dekbed heeft een 100% katoen satijn geweven tijk en een vulling van gesiliconiseerde holle vezels. Naast de Winter uitvoering ook verkrijgbaar als 4 seizoenen dekbed.

Ducky Dons Taurus Winter

Dit dekbed heeft een vulling van 90% Europese ganzendons en 10% ganzenveertjes. Een budgetvriendelijk dekbed.

Vraag of bestelling

Heeft u een vraag of wil u textiel bestellen? Stuur ons een mail op onderstaand adres.

info@h2obedding.be

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring het best mogelijk te maken. Door op eender welke link te klikken accepteer je onze cookie policy. Lees meer.

Created with
Mailchimp Freddie Badge
Facebook icon
Instagram icon
Email icon

© 2020 H2Obedding