Castella Clima Balance

Het enige dekbed met een natuurlijk klimaatregelingsysteem

Castella Clima Balance Winter

Het optimale dekbed in combinatie met een waterbed!!

De Castella Clima Balance® is gevuld met 100% Mazurische ganzendons dat heerlijk licht is en voor aangename warmte zorgt. De tijk is gemaakt van fijne katoen die heerlijk zacht aanvoelt. Het Nomite® label in het dekbed verzekert je er van dat huisstofmijt het dekbed niet binnen kan dringen, doordat de tijk extra dicht geweven is. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label, waarmee wordt gegarandeerd dat het dons zorgvuldig gereinigd is. Het Oeko-Tex® label in het dekbed toont aan dat het dekbed vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden.

Dit winterdekbed heeft warmteklasse 2 en is geschikt voor het grootste gedeelte van het jaar. Deze warmteklasse zorgt voor een gemiddelde warmte-isolatie. Omdat iedere persoon ongeveer dezelfde lichaamstemperatuur heeft, zullen deze dekbedden bij de meeste mensen favoriet zijn.

Regulerend

Het unieke en gepatenteerde Clima Balance systeem zorgt voor een constant slaapklimaat. Overtollige warmte en vocht worden afgevoerd via speciale klimaatregelingszones in het dekbed.

Klimaatregelingszones

De unieke klimaatregelingszones voeren overtolige warmte en vocht op een natuurlijke wijze snel en effectief af zodat er onder het dekbed een persoonlijk en droog slaapklimaat ontstaat.

Constant slaapklimaat

Door de constante warme luchtstroom kan koude lucht niet onder het dekbed komen en worden koude zones voorkomen. Hierdoor slaapt u beter, comfortabeler en wordt u uitgerust wakker.

Prijzen en afmetingen Clima Balance Winter :

  • 140 x 200 cm €419

  • 140 x 220 cm €479

  • 200 x 200 cm €599

  • 200 x 220 cm €659

  • 240 x 200 cm €699

  • 240 x 220 cm €809

  • 260 x 220 cm €919

Contacteer Ons

Heeft u een vraag of wenst u een dekbed te bestellen, stuur dan een mailtje naar onderstaand adres.

info@h2obedding.be

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring het best mogelijk te maken. Door op eender welke link te klikken accepteer je onze cookie policy. Lees meer.

Created with
Mailchimp Freddie Badge
Facebook icon
Instagram icon
Email icon

© 2020 H2Obedding